fbpx

Τί λένε οι πελάτες που χρησιμοποίησαν τα συμπληρώματα της Ζinzino!

 

 

 

 

 

Για 15 χρόνια σχεδόν συνεχόμενα χρησιμοποιώ συμπληρώματα διατροφής για να καλύψω τις καθημερινές μου ανάγκες. Δύσκολα βρίσκεις προϊόντα που βοηθούν πραγματικά την υγεία. Συγκεκριμένα με το Viva διορθώθηκε ο ύπνος μου ,σχεδόν εξαφάνισε το στρες που είχα όταν ξαπλώνω το βράδυ και νιώθω το νευρικό μου σύστημα να είναι επιτέλους φυσιολογικό.Και κάτι για τα Ω λιπαρά της εταιρίας, 4 χρόνια τρώω Ω λιπαρά σε συμπληρώματα με το Zinzino oil πρώτη φορά κατάλαβα πως με βοηθάνε στα αλήθεια τα Ω λιπαρά στο σώμα μου η σωματική αποκατάσταση (αθλητικά) έχει βελτιωθεί μετά από την πρώτη εβδομάδα που ξεκίνησα το Zinzino oil.

 

 

 

 

Νίκος Κυριακουλάκος

Παρόλο που εδώ και πολλά χρόνια έπαιρνα διάφορα συμπληρώματα διατροφής, είχα πόνους στις αρθρώσεις, στην πλάτη, στην μέση. Είχα χαμηλή ενέργεια και μια δυσκολία στην αναπνοή με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι να ξυπνήσω το πρωί, και από το απόγευμα να έχω ήδη κατεβάσει ταχύτητα. Το ποιο ενοχλητικό ήταν ένα τρέμουλο στα χέρια μου. Τα τελευταία 12 χρόνια είχα έντονη νευρικότητα, στρες και αϋπνία.

Και κάπου εκεί ήρθε το balance oil και το viva της Zinzino. Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα οι πόνοι εξαφανίστηκαν. Μετά από ένα μήνα μου πέρασε και το τρέμουλο στα χέρια και η δυσκολία στην αναπνοή. Η αυπνιες μου πέρασαν από την δεύτερη μέρα λήψης του ωμέγα 3 και του viva.

Είμαι ευγνώμων πού βρήκα τα προϊόντα της Zinzino και βελτίωσαν την υγεία μου, άλλαξαν κυριολεκτικά την καθημερινότητα μου! Είναι τα μοναδικά συμπληρώματα που με βοήθησαν πραγματικά και ουσιαστικά στην υγεία μου! Τα συστήνω ανεπυφυλακτα.

 

Γιάννης Ανδρέου

Γεια χαρά
Ονομάζομαι Παντελής και θέλω να πω την εμπειρία μου όσον αφορά την πρόσληψη Ω3 από την Zinzino. Και θα μιλήσω για αυτά τα Ω3 διότι η ποιότητα τους και η περιεκτικότητα τους δεν συγκρίνετε.
Έχοντας ένα ατύχημα πριν πολλά χρόνια στο χέρι από τον αγκώνα έως τα δάχτυλα είχα σε καθημερινή βάση πόνο.
Μετά την χρήση 10 ημερών Ω3 ο πόνος ελαχιστοποιήθηκε κατά 90%!!!!. ειδικά από την στιγμή που παίρνω την δοσολογία και για την διάρκεια της ημέρας δεν πονώ καθόλου.
Επίσης η διαύγεια στο νου μου είναι απίστευτη!!!
Θεωρώ πως μαζί με μια σωστή διατροφή και την λήψη Ω3 μπορεί ο καθένας να απογείωση την υγεία του.🌅

 

 

Παντελής Δήμου

Στην ηλικία των 47, βρέθηκα να έχω συσσωρευμένα προβλήματα υγείας που με ταλαιπωρούσαν σε καθημερινή βάση.

Συγκεκριμένα, υπέφερα από πόνο στη μέση & στα πόδια εξ’ αιτίας της δουλειάς μου, είχα τσούξιμο & κόκκινα μάτια μετά από πολύωρη χρήση υπολογιστή, είχα μια διαρκή υπνηλία την ημέρα, αυπνία το βράδυ, είχα κακή διάθεση & χαμηλή ενέργεια (έπρεπε απαραιτήτως να κοιμηθώ το μεσημέρι αλλιώς δεν έβγαζα τη μέρα).

Το σημαντικότερο όμως που με απασχολούσε, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια ήταν η αυξανόμενη απώλεια μνήμης, κάτι που μου δημιούργησε αναστάτωση & δείγματα κατάθλιψης. Δεν μπορούσα να θυμηθώ π.χ. που είχα παρκάρει το αυτοκίνητο, που άφησα τα πράγματά μου, τι έχω να κάνω την επόμενη μέρα, ονόματα, υποχρεώσεις & ζητήματα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά.

Η θεαματική μεταστροφή στην Υγεία μου, ήρθε μετά από περίπου 20 ημέρες.

Ο πόνος στη μέση & στα πόδια έφυγε, δεν έχω πλέον κοκκινίλα & τσούξιμο στα μάτια, δεν χρειάζεται να κοιμηθώ το μεσημέρι, η διάθεσή μου είναι στα καλύτερά της & η ενέργειά μου είναι σε υψηλό επίπεδο καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό όμως στο οποίο είδα τη μεγαλύτερη διαφορά ήταν η μνήμη & ο εγκέφαλος. Αισθάνομαι σα να μου έχει έρθει νέος εγκέφαλος, θυμάμαι απίθανα πράγματα, έχω διαύγεια σκέψης, στο σπίτι δεν με αναγνωρίζουν. Αυτή η ραγδαία βελτίωση στο θέμα της μνήμης μου έδωσε χαρά, αισιοδοξία & έδιωξε τη μιζέρια και τη κατάθλιψη.

Παράλληλα, λαμβάνω το Viva κάθε βράδυ (βελτίωση στον ύπνο) & το Xtend για ενέργεια.

Η Υγεία μου είναι πλέον σε άριστα επίπεδα.

 

 

 

 

Πέτρος Θεοδοσιάδης

X