fbpx

What we do

Από το 2005 προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, καινοτόμα και επιστημονικά δοκιμασμένα προϊόντα στους πελάτες μας. Από τις ταπεινές μας αρχές, έχουμε εξελιχθεί σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες άμεσων πωλήσεων στην Ευρώπη. Συνεχίσαμε την επέκτασή μας και βρισκόμαστε τώρα σε 34 αγορές. Η  Συνεχής βελτίωση  είναι ο βασικός στόχος μας, καθώς το όραμά μας είναι να εμπνεύσουμε την αλλαγή στη ζωή για τους πελάτες, την οικογένεια και τους φίλους μας.

Customer Reviews

What People Say About Us

Γεια χαρά
Ονομάζομαι Παντελής και θέλω να πω την εμπειρία μου όσον αφορά την πρόσληψη Ω3 από την Zinzino. Και θα μιλήσω για αυτά τα Ω3 διότι η ποιότητα τους και η περιεκτικότητα τους δεν συγκρίνετε.
Έχοντας ένα ατύχημα πριν πολλά χρόνια στο χέρι από τον αγκώνα έως τα δάχτυλα είχα σε καθημερινή βάση πόνο.
Μετά την χρήση 10 ημερών Ω3 ο πόνος ελαχιστοποιήθηκε κατά 90%!!!!. ειδικά από την στιγμή που παίρνω την δοσολογία και για την διάρκεια της ημέρας δεν πονώ καθόλου.
Επίσης η διαύγεια στο νου μου είναι απίστευτη!!! Θεωρώ πως μαζί με μια σωστή διατροφή και την λήψη Ω3 μπορεί ο καθένας να απογείωση την υγεία του.

Η διαύγεια στο νου μου είναι απίστευτη!!!
Pantelis DhmouCustomer

Για 15 χρόνια σχεδόν συνεχόμενα χρησιμοποιώ συμπληρώματα διατροφής για να καλύψω τις καθημερινές μου ανάγκες. Δύσκολα βρίσκεις προϊόντα που βοηθούν πραγματικά την υγεία. Συγκεκριμένα με το Viva διορθώθηκε ο ύπνος μου ,σχεδόν εξαφάνισε το στρες που είχα όταν ξαπλώνω το βράδυ και νιώθω το νευρικό μου σύστημα να είναι επιτέλους φυσιολογικό.Και κάτι για τα Ω λιπαρά της εταιρίας, 4 χρόνια τρώω Ω λιπαρά σε συμπληρώματα με το Zinzino oil πρώτη φορά κατάλαβα πως με βοηθάνε στα αλήθεια τα Ω λιπαρά στο σώμα μου η σωματική αποκατάσταση (αθλητικά) έχει βελτιωθεί μετά από την πρώτη εβδομάδα που ξεκίνησα το Zinzino oil.

Δύσκολα βρίσκεις προϊόντα που βοηθούν πραγματικά την υγεία
Nikos KyriakoulakosCustomer

Στην ηλικία των 47, βρέθηκα να έχω συσσωρευμένα προβλήματα υγείας που με ταλαιπωρούσαν σε καθημερινή βάση.

Συγκεκριμένα, υπέφερα από πόνο στη μέση & στα πόδια εξ' αιτίας της δουλειάς μου, είχα τσούξιμο & κόκκινα μάτια μετά από πολύωρη χρήση υπολογιστή, είχα μια διαρκή υπνηλία την ημέρα, αυπνία το βράδυ, είχα κακή διάθεση & χαμηλή ενέργεια (έπρεπε απαραιτήτως να κοιμηθώ το μεσημέρι αλλιώς δεν έβγαζα τη μέρα).

Το σημαντικότερο όμως που με απασχολούσε, ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια ήταν η αυξανόμενη απώλεια μνήμης, κάτι που μου δημιούργησε αναστάτωση & δείγματα κατάθλιψης. Δεν μπορούσα να θυμηθώ π.χ. που είχα παρκάρει το αυτοκίνητο, που άφησα τα πράγματά μου, τι έχω να κάνω την επόμενη μέρα, ονόματα, υποχρεώσεις & ζητήματα επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά.

Η θεαματική μεταστροφή στην Υγεία μου, ήρθε μετά από περίπου 20 ημέρες.

Ο πόνος στη μέση & στα πόδια έφυγε, δεν έχω πλέον κοκκινίλα & τσούξιμο στα μάτια, δεν χρειάζεται να κοιμηθώ το μεσημέρι, η διάθεσή μου είναι στα καλύτερά της & η ενέργειά μου είναι σε υψηλό επίπεδο καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό όμως στο οποίο είδα τη μεγαλύτερη διαφορά ήταν η μνήμη & ο εγκέφαλος. Αισθάνομαι σα να μου έχει έρθει νέος εγκέφαλος, θυμάμαι απίθανα πράγματα, έχω διαύγεια σκέψης, στο σπίτι δεν με αναγνωρίζουν. Αυτή η ραγδαία βελτίωση στο θέμα της μνήμης μου έδωσε χαρά, αισιοδοξία & έδιωξε τη μιζέρια και τη κατάθλιψη.

Παράλληλα, λαμβάνω το Viva κάθε βράδυ (βελτίωση στον ύπνο) & το Xtend για ενέργεια.

Η Υγεία μου είναι πλέον σε άριστα επίπεδα.

Η Υγεία μου είναι πλέον σε άριστα επίπεδα
Petros TheodosiadisCustomer

Our Services

ThemeRex is doing their best to grant each owner of their themes with maximum opportunities to present their individuality and show their achievements.

  • Advanced Options and Extensive Documentation
  • Full Shop Functionality
  • Visual Composer and Shortcode Builder
Learn MoreLearn More

Our Skills

Using their rich experience, world’s innovations and their own web solutions the ThemeRex team creates templates that will solve your business’s tasks at maximum degree.

Creative design
0%
Branding
0%
Marketing
0%

Why Choose Us

With Love to Customers

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor.

Trusted Expert Support

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor.

Reliability and Prestige

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor.

Don't give up the time! Purchase theme now!

Everything you need to build an excellent website.

choose your healthy way today!

Phasellus maximus, purus ultricies tincidunt tincidunt, dolor lectus ullamcorper neque, id tincidunt nulla
nisi sed eros. Aenean consectetur commodo sem quis viverra.

[mc4wp_form id=”1980″]

X